DECEMBAR 2023

 

 

Tvoj ljubimac je Deda Mraz

Već četvrtu godinu zaredom decembar obeležavamo u duhu kampanje „Tvoj ljubimac je Deda Mraz„. Pozivamo vas da se pridružite da zajedno širimo radost i radimo na unapređenju zdravlja naših četvoronožnih prijatelja. Naš cilj je višeslojan i usmeren ka unapređenju dobrobiti svih ljubimaca.

Prvo, želimo vas inspirisati da u potpunosti shvatite važnost godišnjih sistematskih pregleda kod veterinara. Ova praksa nije samo preventivna mera, već ključan korak u osiguranju dugog i srećnog života vašeg ljubimca.

Sa druge strane, kampanja direktno pomaže napuštenim ljubimcima. Bilo koja analiza koja se izvrši u našoj laboratoriji tokom decembra podržava našu kampanju. U ovom periodu, deo sredstava od svake analize će biti odvojen s ciljem postizanja što veće cifre.  Na kraju kampanje, od prikupljenih sredstava kreiraćemo vaučere s analizama koje ćemo donirati Udruženju koje se brine o napuštenim životinjama

Tvoj ljubimac je Deda Mraz PET kalendar

U PET kalendaru za DECEMBAR donosimo vam 5 posebnih datuma posvećenih životinjama i njihovim vlasnicima. Ovi PET najvažniji datumi su prilika da zajedno skrenemo pažnju na važne teme koje se tiču dobrobiti životinja i doprinesemo njihovom boljem položaju u svetu.

***

Poklon PET KALENDAR možete preuzeti klikom na SLIKU.

***

Pet kalendar je u A3 formatu. Odštampajte ga i ukrasite zid vaše AMBULANTE, PET SHOP-a, PANSIONA ili DEČIJE SOBE. Ukoliko želite da vam dostavimo odštampan kalendar za vašu veterinarsku ambulantu, pišite nam na office@vetlab.rs

Preuzmite PET kalendar na vašem telefonu, i uvek budite u toku sa praznicima životinja!

 

************

Svakog meseca vam poklanjamo kalendar sa važnim datumima za ljubimce, od onih zabavnih poput Dana kuvajte za svoje ljubimce, pa do onih za podizanje svesti, poput Dana svesti o limfomu kod pasa.

Iako ne trebate poseban razlog da volite svog ljubimca, PET praznici nam daju 

još više razloga da im pokažemo ljubav tokom 2023. godine.

 

Vaš VetLab