Analize za štence

Bilo da se upravo primpremate za udomljavanje novog šteneta, ili ste ga kupili i pripremate se za uvođenje u dom, potrebno je da obavite neke preventivne preglede i sprečite bilo koji neželjeni scenario, bolest novog psa, ili onog koji će stupiti u kontakt sa novim članom. Takođe, ukoliko imate mlađe članove porodice, neophodno je da budete sigurni da svi budu bezbedni. 

Profil za štence namenjen je i osmišljen upravo za ovu situaciju. Znamo da se vlasnici neretko odlučuju samo za jedan tip analiza, ali nažalost one često mogu da učine da izgleda da je sve u redu, a da se problem otkrije tek kada je već kasno. Zato, naši profili obuhvataju dva, odnosno tri tipa analiza koje su apsolutno neophodne pre useljavanja novog ljubimca, a kada se odlučite za kombinaciju, sve to dobijate po daleko povoljnijoj ceni, nego kada bi analize radili pojedinačno:

 

Mali profil za štence obuhvata :

1. Kompletna krvna slika

Kao i kod ljudi, ovo je osnovna i najvažnija analiza koja će dati veterinaru uvidu hematološko stanje životinje. Prema ovim rezultatima, veterinar vas može posavetovati kako najbolje da negujete svog novog ljubimca, ali i da li su potrebne neke dodatne analize

2. Biohemija

Bez ovih analiza, veterinar ne može da bude siguran da je opšte stanje životinje na zadovoljavajućem nivou. Tu spadaju parametri poput uree i kreatinina, kao i glukoza, fosfor i slično.

3. Koprološki pregled

Možda je najveći izazov zaštiti i ljubimca, a samim tim i decu, od parazita. Veterinar će vas najbolje posavetovati kako da jubimca redovno da štitite od parazita, ali je pre toga potrebno proveriti da li neki od njih već dolaze sa ljubimcem i da li je potrebno odmah saseći taj problem u korenu. 

Veliki profil za štence, pored toga obuhvata i :

4. Provera uspešnosti vakcinacije

Bez obzira odakle ste udomili ljubimca, čak i kada imate podatke o vakcinaciji, dešava se da životinja ne odreaguje na vakcinu na željeni način. Zato se preporučuje da se uradi i provera uspešnosti vakcinacije na sve učestalije viruse Parvo i Štenećak, tim pre što oni često pogađaju upravo najmlađe životinje. 

Cena analize je 2750 din mali i 4400 din veliki profil za štence

Za sve informacije pozovite 011 3808 905 ili pišite na office@vetlab.rs