ONLINE DIJAGNOSTIKA SA MIŠLJENJEM

STRUČNJAKA SPECIJALIZOVANOG ZA OBLAST DERMATOLOGIJE

-Ušteda vremena
-Pouzdana dijagnostika oboljenja
-Precizna terapija
-Sve se završava on-line

Pored analiza koje obuhvata Dermatološki profil, sa stručnim mišljenjem uštedećete i vreme. Više ne morate čekati na konsultacije iz laboratorije, one stižu do vas! Odabirom ove analize dobijate detaljno i stručno mišljenje koje će se naći u rezulatu, u vašem emailu. I ne samo to – kompletna anamneza i fotografije šalju se putem sajta vetlab.rs. Nakon toga, mi preuzimamo dalju brigu o analizi.

Korak 1
Preuzmite anamnestički formular ispod i nakon što ga popunite (elektronski), pošaljite ga uz fotografije slučaja putem forme pri dnu stranice.
Korak 2
Proverite da li ste preduzeli sve predviđene korake za pravilno uzorkovanje:

Molimo vas da ispoštujete sve naznačene korake prilikom uzorkovanja. VetLab laboratorija, kao i stručni saradnici, ne mogu se smatrati odgovornim s obzirom da se uzorkovanje vrši eksterno i bez nadzora saradnika ili zaposlenih u laboratoriji. VetLab garantuje samo rezultate koji su proverljivi na osnovu istog uzorka. Vaša je dužnost da dostavite validan uzorak brisa odnosno skarifikata. Slanjem formulara pristajete na ovakve uslove korišćenja naše usluge.

Korak 3
Obeležite uzorke imenom životinje ili imenom vlasnika životinje.
Korak 4
Molimo vas da popunite sledećih nekoliko polja, dodate anamnestički formular i u koliko imate odgovarajuće fotografije. 
Korak 5
Ne zaboravite da pozovete Vet Express servis kako bismo preuzeli uzorak! 011 3808 905


    U ZAVISNOSTI OD VELIČINE FOTOGRAFIJA I DOKUMENATA, KAO I BRZINE INTERNETA, MOŽE BITI POTREBNO NEKOLIKO MINUTA DA SE PODACI UČITAJU I POŠALJU. MOLIMO VAS DA NE ZATVARATE OVU STRANICU DOK NE DOBIJETE PORUKU DA JE USPEŠNO POSLAT ZAHTEV. HVALA!