Konsultacije

U samo par koraka do konsultacije sa našim stručnim veterinarskim osobljem

Kako funkcionišu naše konsultacije?

Potrebno je da pozovete 011 3808 905 i zatražite konsultacije ako želite stručan savet:

  • Za tumačenje rezultata
  • Za pravilno uzorkovanja materijala
  • Za adekvatnu terapiju
  • Za pomoć pri odabiru najbolje analize
  • Za savete kako vlasnicima da približite situaciju
  • Imate bilo koje drugo stručno pitanje

Konsultacije su potpuno besplatne, i dostupne tokom celog radnog vremena laboratorije. U samo jednom pozivu dobijate sve dodatne informacije koje su vam potrebne, od predloga za eventualne dodatne analize, preko saveta kako vlasniku pojasniti rezultate, do toga šta sve indikuje dobijeni rezultat i kako dalje postupiti sa pacijentom.

Ko su vaši konsultanti?

Naš tim čine stručnjaci iz oblasti veterine koji su se školovali i sticali iskustvo u zemlji i inostranstvu. Posedujemo preko 10 godina iskustva u veterinarskoj laboratorijskoj dijagnostici i svaki vaš problem vidimo kao priliku da zajedno učimo i napredujemo, dok podižemo kvalitet usluge koju vi pružate. Imamo zajednički cilj – zadovoljnog vlasnika i zdravog ljubimca.

Pogledajte ceo tim VetLaba

NAPOMENA
Molimo vas da se za sve upite koji se ne odnose na ovu oblast obratite operaterima, koji zbog tehničke organizacije mogu brže da vam pomognu (cene, materijal za uzorkovanje, rezultat i korišćenje portala).

 

O NAMA

VetLab je prva veterinarska laboratorija za kliničku dijagnostiku. Uz pomoć VetLab-a veterinarima je pristupačna ozbiljna laboratorijska dijagnostika. Na taj način su u prilici da pruže kvalitetniju veterinarsku uslugu.
S obzirom da smo bili prva ovakva laboratorija u Srbiji i regionu, imamo obavezu da kontinuiramo uvodimo novine u ovaj vid dijagnostike. Napomenućemo samo profile za pse i mačke, alergijske testove, žučne kiseline, metaboličke profile za goveda, neesterifikovane masne kiseline i betahidriksi butirat… VetLab je prva laboratorija u srbiji koja je uvela upotrebu TermoPaketa.
Laboratorija poseduje modernu opremu i aparate. Naglašavamo i to da su aparati razvijeni za upotrebu u veterinarskoj medicini. Naše osoblje je školovano i iskustvo sticalo u zemlji i inostranstvu.
Mi smo mala laboratorija. Spremni smo na izazove. Dobro razumemo potrebe naših klijenata I spremni smo da im se prilagodimo. Naš rad se ne završava izdavanjem rezultata, nego rešenjem problema klijenta.

 

Vizija

VetLab je moderna laboratorija koja svojim analizama treba da doprinese rešenju zdravstvenog problema kućnih ljubimaca i farmskih životinja, kao i da doprinese kvalitetu rada veterinara. Naši rezultati mogu biti i garant kvaliteta proizvoda animalnog porekla na nacionalnom nivou.

 

Misija

Misija VetLab-a je da primenjuje najnoviju tehnologiju i naučna dostignuća u laboratorijskoj dijagnostici i time ih indirektno čini dostupnim svojim klijentima, prevashodno veterinarima, kao i svima kojima je zdravlje kućnih ljubimaca i domaćih životinja želja i interes.
Smatramo da se samo maksimalnim i iskrenim zalaganjem i ulaganjem u znanje i ljudstvo može ostvariti poslovni i finansijski uspeh koji će dati uslove za dalji rast i razvoj.