Online poručivanje analiza

VETLAB PORTAL
za online poručivanje analiza, čuvanje rezultata i praćenje uzoraka

VetLab se oduvek trudi da bude lider na tržištu, kako u domenu dijagnostike, tako i u poslovanju. Tokom izazovne 2020. godine, prateći potrebe veterinarskih ambulanti, ubrzali smo korake ka digitalizaciji poslovanja, pre svega proces poručivanja analiza.  Zato danas ponosno možemo reći da smo tokom prethodnog perioda svim klijentima omogućili digitalno  poslovanje sa VetLabom putem VetLab portala!

Šta je VetLab portal?

Sve na jednom mestu! Vetlab portal je web portal pri našem sajtu gde svaka veterinarska ambulanta pristupa pojedinačno i u njemu se nalaze:

1. On-line formular za poručivanje analiza
2. Kompletna kartoteka sa podacima pacijenata i rezultata do sada poručenih analiza
3. Uvid u poslovanje sa VetLabom

Koje su prednosti korišćenja naše aplikacije?

  • Veterinari koji koriste naš portal brže dobijaju rezultate! Skratili smo prosečno vreme čekanja na rezultat: štedite vreme na poručivanju, a rezultat vas čeka na nalogu vaše ambulante (i na željenom email-u).
  • Pratite uzorak u realnom vremenu i u svakom trenutku znate šta se dešava sa vašim uzorkom: preuzet od strane kurira, primljen u laboratoriju, u radu….
  • Ne gubite vreme na popunjavanje pisanog zahteva. Kada jednom unesete podatke o pacijentu, oni ostaju sačuvani u kartoteci.
  • Nema potrebe da zovete laboratoriju, automatski nam stiže obaveštenje da imate uzorak. Naravno, uvek smo dostupni za upite i konsultacije, koje ćete sada manje čekati zbog rasterećenja oko poručivanja analiza.
  • Svi rezultati ostaju na vašem nalogu i uvek su vam dostupni, a možete vršiti pretragu po datumu, imenu životinje, rasi, vrsti, vlasniku 
  • Svakodnevno praćenje evidencije plaćanja
  • Pristup sa bilo kog mesta i uređaja, potreban vam je samo internet.
  • Nećete propustiti aktuelne popuste i promocije.

Kome je namenjen portal?

Portal služi isključivo za naše partnere, veterinarske ambulante i stanice širom Srbije. Svaka ambulanta dobija jedinstvene log in podatke i samo osoblje ambulante ima uvid u podatke. Portal je nastao kao rezultat potrebe veterinara, podložan je promenama i trudićemo se da ga stalno unapređujemo. Već smo prihvatili i uneli neke sugestije parntera, a pozivamo i ostale veterinare da, kada god mislite da bi neka promena doprinela boljem radu i jednostavnijoj upotrebi portala, budete slobodni da nas kontaktirate!