VetExpress dostupnost

VetLab sarađuje sa preko 500 veterinarskih ambulanti i stanica u Srbiji i regionu. Sve što je potrebno jeste da odvedete ljubimca kod veterinara, koji će na osnovu kliničkog pregleda predložiti određenu analizu i uzeti uzorak. Veterinar poziva naš VetExpress servis, a mi organizujemo transport uzorka do laboratorije.

Na ovaj način obezbeđujemo da:

  • Veterinar kao stručno lice pregleda životinju i predloži odgovarajuću analizu
  • Vi nemate dodatnih obaveza oko transporta uzorka
  • Mi kotrolišemo ceo proces i osiguravamo da uzorak sigurno i na odgovarajućoj temeperaturi stigne u laboratoriju.

VetExpress servis pokriva teritoriju cele Srbije i svi rokovi za rezultate analiza važe za sve naše partnere bez obzira gde žive i rade. Kod Vašeg veterinara možete sazati kada ćete dobiti rezultate analize.

 

VetExpress kuriri na teritoriji Beograda rade svakog dana od 9h do 21h. Prilikom online prijave uzoraka putem VetLab portala, birate opciju kurira i nije potrebno da zovete laboratoriju.

Na vama je samo da prijavite uzorak, a koordinator će usmeriti najbližeg kolegu na vašu adresu u najkraćem roku. Naša VetExpress služba u glavnom gradu broji četiri kurira koji su vam na raspolaganju svakog radnog dana, kao i subotom do 14h.

Uvek im možete skrenuti pažnju da je neki uzorak hitan, ali i zatražiti da vam obezbedimo sanduče za uzorke. Vi uzorak ostavljate i odlazite, a VetExpress kurir ga u najkraćem roku uzima i donosi u VetLab.

 

Novi Sad, Niš, Pančevo

 

U vašem gradu takođe imamo naše kurire koji su dostupni vašem veterinaru. Analize se mogu poručiti putem VetLab portala ili pozivom telefona.

→ Pozive za uzorke u Novom Sadu primamo do 13h i do 19h

→ Pozive za uzorke u Pančevu primamo do 14:30h i do 17:30h

→ Pozive za uzorke uzorke u Nišu primamo do 17h

 

Bečej

 

Nakon više od 10 godina poslovanja, VetLab se sada nalazi na još jednoj lokaciji u Srbiji. Od sada, VetLab i u Bečeju, uz partnera ŽarVel Vet! Veterinari mogu predati uzorke, a vlasnici odvesti životinju na uzorkovanje za VetLab analize i na adresi ambulante, Miloša Crnjanskog 43 u Bečeju. Za sve informacije pozovite 011 3808 905. Jednom posetom rešavate sve, i kompletna ponuda naših analiza dostupna je na jednom mestu. Ne morate da rizikujete slanje kurirskim službama, a i plaćanje obavljate na licu mesta po istim cenama. Dobrodošli!

 

 Srbija i region

 

VetLab je prišao još jedan korak bliže vašem gradu! Potrebno je da prijavite uzorak putem VetLab portala ili pozovete laboratoriju. Kurirska služba sa kojom imamo pouzdanu saradnju stiže do vaše ambulante i uzorak postaje naša briga. Na ovaj način ulažemo u saradnju i ubrzavamo proces prijema rezultata.

→ Pozive za uzorke u Zrenjaninu primamo do 13h

→ Pozive za uzorke u Somboru primamo do 11h

→ Pozive za uzorke u Šapcu primamo do 13:45h

→ Pozive za uzorke u Subotici primamo do 17h

→ Pozive za uzorke Obrenovcu primamo do 14h

→ Pozive za uzorke u Kraljevu primamo do 12:3h

→ Pozive za uzorke u Mladenovcu primamo do 14:30h

→ Pozive za uzorke u Kragujevcu primamo do 13:45h

→ Pozive za uzorke u Čačku primamo do 13h

→ Pozive za uzorke u Banjoj Luci primamo do 13h

→ Pozive za uzorke u Sarajevu primamo do 17h

→ Pozive za uzorke u Podgorici primamo do 19h

Saradnicima širom Srbije stojimo na raspolaganju putem kurirskih službi.