VetLab ponovo i u Bečeju!

Veterinari mogu predati uzorke, a vlasnici odvesti životinju na uzorkovanje za VetLab analize i na adresi ambulante Žarvel Vet, Miloša Crnjanskog 43 u Bečeju.
Za sve informacije pozovite 011 3808 905

Nakon više od 10 godina poslovanja, VetLab se sada nalazi na još jednoj lokaciji u Srbiji. I u ovom gradu sada možete da predate uzorke na analizu i budete bez brige da će oni bezbedno stići u prave ruke, a da vama stiže pouzdan rezultat. Od sada, VetLab i u Bečeju, uz partnera ŽarVel Vet.

Na raspolaganju su vam i veterinari iz ambulante, koji uvek mogu izvaditi uzorak i bezbedno ga dostaviti našoj laboratoriji. Jednom posetom rešavate sve, i kompletna ponuda naših analiza dostupna je na jednom mestu. Ne morate da rizikujete slanje kurirskim službama, a i plaćanje obavljate na licu mesta po istim cenama. Dobrodošli!

 

O VetLabu
VetLab je prva veterinarska laboratorija za kliničku dijagnostiku. Uz pomoć VetLab-a veterinarima je pristupačna ozbiljna laboratorijska dijagnostika. Na taj način su u prilici da pruže kvalitetniju veterinarsku uslugu. S obzirom da smo bili prva ovakva laboratorija u Srbiji i regionu, imamo obavezu da kontinuiramo uvodimo novine u ovaj vid dijagnostike. Laboratorija poseduje modernu opremu i aparate. Naglašavamo i to da su aparati razvijeni za upotrebu u veterinarskoj medicini. Naše osoblje je školovano i iskustvo sticalo u zemlji i inostranstvu. 

 O Žarvel Vetu
Veterinarska ordinacija ŽarVel Vet osnovana je 2007. godine u okviru sistema ŽarVel doo, koji se pored veterinarske delatnosti bavi i uvozom, distribucijom i prodajom hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce. Od samog početka ima jasan cilj – da vlasnicima životinja obezbedi kompletnu, jedinstvenu i efikasnu veterinarsku uslugu na jednom mestu. Da pokuša da ispuni sva očekivanja u skladu sa principima savremene veterinarske medicine i dobrobiti životinja. Veruju da se i u malim sredinama mogu pružiti usluge vrhunskog kvaliteta, kao i obezbediti najkvalitetnija ishrana, oprema i kozmetika za životinje.”
https://www.veterinari.co.rs/

Besplatne veterinarske analize za štićenike azila u Bečeju
Povodom otvaranja veterinarske laboratorije VetLab

Ovom prilikom su urađene besplatne analize za neke od štićenika azila za pse u Bečeju. U ovom prihvatilištu nalazi se oko 300 pasa bez vlasnika, koje možete upoznati i udomiti u dogovoru sa azilom. Na otvaranju su govorili direktor VetLaba, DVM Vladan Simić, kao i predstavnica azila Kristina Stepanov. Domaćin je tim Žarvel Veta na čelu sa vlasnicima, veterinarima Žarkom i Velimirom Mihalačkim. Posetioci su dobili poklone za ljubimce, kao i posluženje i druženje sa štićenicima azila.