Dijareja profili za odgajivačnice

Ove analize su profili, odnosno obuhvataju više analiza koje je svrsishodno raditi zajedno:


DIJAREJA PROFIL
Opis analize: Identifikacija parazita, bajterija i gljivica, Giardia


JUVENILNA DIJAREJA PROFIL
Opis analize: Identifikacija parazita, bajterija i gljivica, Giardia Ag, Parvovirus Ag

 

ODGAJIVAČNICE DIJAREJA PROFIL
Opis analize: Identifikacija odraslih i razvojnih oblika parazita, broj parazitskih formi (metoda po McMasteru), Giardia Ag, bakterije i gljivice, Parvovirus Ag.

 

Ukoliko ste se već sretali sa nekim od uobičajenih problema u odgajivačnicama – iznenadna uginuća, dijareje najrazličitijih oblika, povraćanja i sl, Dijareja profil je naša preporuka. Simptomi poput ovih najčešće rezultat kombinovane infekcije. Samim tim moraju se dokazati/isključiti svi potencijalni uzročnici. Specifičnoj simptomatologiji doprinosi velika populacija pasa i „problematičan“ program vakcinacije čiji rezultati se ne potvrđuju. Otvoreno je i pitanje: da li i koliko štenci funkcionalno koriste kolostrum i da li se analiziraju rezultati dezinfekcije? Na sva ova pitanja vam laboratorija može dati odgovor.

Prednost naše analize:

  • Potreban samo jedan uzorak fecesa po leglu – zbirni uzorak
  • Brzina (48-72h)
  • Sveobuhvatna analiza
  • Validni rezultat iz veterinarske laboratorije
  • Možete dobiti tumačenje rezultata od naših stručnjaka

Antibiogram

Kao što znate, analiza na bakterije i gljivice u sebi sadrži antibiogram koji će veterinaru reći koji preparat da koristi u borbi protiv infekcije. Sve ove analize nudimo u varijantama sa malim antibiogramom (12 antibiotika) i velikim antibiogramom (24 antibiotika). Pozovite nas za cenu!